domingo, 1 de abril de 2007

Menu bereziak



ENSALADAS, ASADAS Y GUISADAS
o VERDURAS TOSATADAS CON VINAGRETA BALSÁMICA
A LA CANELA
o PASTA-GULAS-PATATA AL ACEITE DE ALBAHACA Y AJO FRITO

o ESPINACA ROJA, VERDE, CEBOLLA Y QUESO FRITA
AL ACEITE DE SÉSAMO
o LUMAGORRI-TERIYAKO CON LECHUGAS Y AGUACATE
EUSKAL-JAPO STYLE
o TEMPLADO DE HORTALIZAS CON TXITXARRO ESCABECHADO

o JUDIONES CON CALABAZA Y MUSLITO LACADO DE PALOMA
PIPARRAK NAHI?


MENU BENETAN XELEBREA, JARRAIAN AURKEZTEN DIZUEDANA. GARAI HAUETAN EMATEN DU BETIKO JAKIAK JANEZ GERO EZ ZAUDELA EGUNERATUTA. BERAZ, GURE AHORA ERAMANGO DITUGUN JAKI ARRAROEN AITZINDARIAK JATETXE HONETAN BILATUKO DITUGU. A FUEGO NEGRO DONOSTIAN DAGO “31 DE AGOSTO KALEAN”, BERTARA URBILDU EZEAN WEB GUNEA BISITATU DEZAKEZUE.

No hay comentarios: